Profil

EvaGudmand-HøyerJeg hedder Eva Gudmand-Høyer og er autoriseret klinisk psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Er medlem af psykolognetværket ved Prescriba og tilknyttet “Danmark” sygeforsikring

Jeg har gennem mange år arbejdet i privat praksis og tidligere som offentligt  ansat med psykoterapeutisk behandling individuelt, i grupper samt med supervision og undervisning. Jeg har stor erfaring med behandling af bla. angst, depression, stress og arbejdsliv, traumer og kriser og problemer med relationer og selvværd. Har videreuddannet mig både indenfor kognitiv- adfærdsterapeutiske metoder især til behandling af angstproblemer og stress, men også indenfor mentaliseringsbaseret- og psykodynamisk terapi samt par og familieterapi. Senest har jeg uddannet mig indenfor neuroaffektiv psykoterapi, der tilbyder nyere forståelser af neuropsykologisk udvikling og vores nervesystems evne til selvregulering.

Til par arbejder jeg med emotionsfokuseret terapi som er en systematisk, valideret og anerkendt metode til at udvikle og reparere kærligheden og samhørigheden mellem parterne grundlagt af Dr. Susan Johnson.

Tilbyder hypnose ved konkrete problemer eller fobier.

Ved siden af min nuværende praksis i København var jeg tidligere partner- og er nu konsulent ved Stresscentret Kalmia.

Har her varetaget behandling af stress og arbejdsmæssig belastning samt udvikling af trivsel hos ledere og medarbejdere. Har været tilknyttet et stort forskningsprojekt med den anerkendte danske seniorforsker og Dr. Med. Bo Netterstrøm; COPE-STRESS .Var i Kalmia ydermere tilknyttet et behandlingsprojekt for Danske Veteraner med diagnostiseret PTSD i samarbejde med LIFE,  København Universitet.

Personligt har jeg gennem 36 år være optaget af meditationspraksis  og er certificeret mindfulnessinstruktør (MBSR ud fra Kabat-Zinns metode) Er uddannet som kunstterapeut og har der arbejdet med dybdepsykologi og kreative processers betydning for psykens udvikling

Har tidligere været ansat på Psykoterapeutisk Center Stolpegård og senere afdelingspsykolog på Psykiatrisk Ambulatorium og senest Distrikt Psykiatrisk Afsnit Helsingør Hospital. Modtager løbende supervision på mit faglige arbejde

Stresscentret Kalmia: www.kalmia.dk

Emotionsfokuseret terapi for par: www.dkceft.dk

Der er lukket for kommentarer.