Profil

EvaGudmand-HøyerJeg er autoriseret klinisk psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Er medlem af psykolognetværket ved Prescriba, PrimaCare og tilknyttet “Danmark” sygeforsikring

Jeg har gennem mange år arbejdet i min private praksis. Har tidligere arbejdet i offentlig regi med psykoterapeutisk behandling individuelt, i grupper samt med supervision og undervisning. Jeg har stor erfaring med behandling af bla. selvværd og vanskelige relationer, eksistentielle temaer, angst, depression, stress og kriser. Har videreuddannet mig både indenfor kognitiv- adfærdsterapeutiske metoder samt mentaliseringsbaseret- og psykodynamisk terapi. Senest har jeg uddannet mig indenfor neuroaffektiv psykoterapi, der tilbyder nyere forståelser af neuropsykologisk udvikling og vores nervesystems evne til selvregulering.

Til par arbejder jeg med Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) som er en valideret og anerkendt metode til at udvikle og reparere kærlighed og samhørighed mellem parterne grundlagt af Dr. Susan Johnson.

Var tidligere partner- og er nu konsulent ved Stresscentret Kalmia med behandling af stress og samt udvikling af trivsel hos ledere og medarbejdere. Var her tilknyttet forskningsprojekt med den danske seniorforsker og Dr. Med. Bo Netterstrøm; COPE-STRESS. Samt tilknyttet et behandlingsprojekt for Danske Veteraner med diagnostiseret PTSD i samarbejde med LIFE, København Universitet. Tidligere ansat på Psykoterapeutisk Center Stolpegård og senere afdelingspsykolog på Psykiatrisk Ambulatorium og senest Distrikt Psykiatrisk Afsnit Helsingør Hospital. 
Modtager løbende supervision på mit faglige arbejde.

Personligt har jeg gennem 40 år være optaget af meditationspraksis  og er certificeret mindfulnessinstruktør (MBSR ud fra Kabat-Zinns metode) Er uddannet som kunstterapeut og arbejder her med drømme, integrationsarbejde og psykens helhed. Gennem mange år i træningsgruppe hos Bente Dessau og Lisbeth Clausen yderligere arbejdet med integration af mindfulness og dybdepsykologi. Følger UD (Unity in Duality) uddannelsen ved Tarab Instituttet Danmark.

Stresscentret Kalmia: www.kalmia.dk
Emotionsfokuseret terapi for par: www.dkceft.dk
Tarab Institute https://www.tarab-institute.org/

Der er lukket for kommentarer.